DJ of Band

Me and Mrs D met DJ of een volledige band

Me and Mrs D + DJ

5Y0B9860

De combinatie van onze muziek met een ervaren DJ van DJ’s on Tour maakt van uw feest écht een feest. De DJ luistert naar uw muziekwensen en draait onze live sets subtiel aan elkaar, zonder de stijgende lijn uit het oog te verliezen. Zodra wij ons laatste nummer hebben gespeeld staat hij al te popelen om uw feest tot een knallende afsluiting te brengen. Door de energie van dit spektakel wordt u als vanzelf uitgenodigd op de dansvloer.

Hoogstaande service

DJ’s on Tour zorgt daarnaast voor een schitterende vleugel waarin alle instrumenten en apparatuur zijn weggewerkt. Dit meubel, met witte hoogglans lak, is een sieraad voor iedere zaal. Uiteraard worden alle kabels en apparatuur netjes opgeborgen door de professionele technici.

Hoe subtiel of opzwepend uw feest ook moet zijn, wij zetten de gewenste sfeer neer en zorgen dat uw gasten met mooie herinneringen naar huis gaan. Als u ons boekt hoeft u zich nergens zorgen om te maken want alles wordt tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt. Als u voor ons kiest, kiest u bewust voor kwaliteit. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua techniek. De geluidsets die wij gebruiken behoren namelijk tot de beste van de wereld. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende lichtshows. Aan de presentatie zal het wat ons betreft niet liggen.

 

 

Me and Mrs D + Band

Zang-uithaalMe and Mrs D, een topduo! Daarnaast kan onze show uitgebreid worden tot een volledige band met contrabas en drums. In deze samenstelling is het repertoire nóg veelzijdiger en zetten we de perfecte achtergrond neer voor uw feest.

Onze specialiteit is het spelen van rustige muziek. Onze twee stemmen zijn zo op elkaar afgestemd dat heel veel mogelijk is. Voeg hier de extra topmuzikanten aan toe en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van Alicia Keys tot Johnny Cash. Dit wordt puur genieten! Als u een voorproefje wilt, kijk dan naar de opnames hieronder. Dan wordt direct duidelijk waarom iedereen laaiend enthousiast is.

 


Erik Neimeijer and Diana Bentoh – Modern World (Anouk)

Direct een offerte aanvragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]


Terug naar boven